Björkbergsvägen 14

Björkbergsvägen 14

Slutpris

1 600 000 kr


Siljansnäs— Leksand

Björkbergsvägen 14


Slutpris
1 600 000 kr

Siljansnäs— Leksand

Bostad med tillhörande Kyrka!

Ring för visning!

Välkommen till denna spännande fastighet med inte bara ett bostadshus utan även en kyrka med på köpet. Bostaden är i grunden i gott skick men i behov av viss renovering, en del av de kostsamma delarna är redan tagna som dränering, bergvärme samt nyligen renoverade badrum.

Bostadshuset om 116 kvm fördelat på fem rum och kök. Källare med egen ingång och ett rum som har ordentligt fönster som skulle kunna göras om till ett tonårsrum eller uthyrning. På entréplanet finns kök, vardagsrum, två sovrum samt Gäst-WC. Öppen spis i vardagsrummet samt utgång till en stor altan i sydostläge med lugn omgivning. På ovanvåningen finns det två sovrum, hall/allrum samt badrum.

Kyrkan om 192 kvm i bottenplan är en unik byggnad. På entréplanet finns den gamla expeditionen, två besökstoaletter, ett genomgångskök som leder till ett mindre rum med skjutdörrar mot själva kyrksalen och slutligen själva kyrksalen med 4 meters takhöjd. Utöver finns en lägenhet om 76 kvm fördelat på två rum och kök en trappa upp med fantastisk utsikt ner mot Alviken. Potentialen med denna byggnad är oändlig; ateljé, utställningslokal, uthyrningsbostad etc, här är bara fantasin som sätter gränser!


Boarea/biarea
116/92 kvm
Driftkostnad
116 835 kr/år
Tomtarea
2 132 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-12-07

Mäklarhuset Leksand/Rättvik

Denna villa på Björkbergsvägen såldes av oss 2023-12-07. Se alla våra försäljningar i Siljansnäs samt även på Björkbergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.