Lundgattu 8

Lundgattu 8

Slutpris

1 555 000 kr


Siljansnäs— Leksand

Lundgattu 8


Slutpris
1 555 000 kr

Siljansnäs— Leksand

Läge med potential!

Upptäck den förtrollande charmen hos denna unika fastighet med fint läge bara några hundra meter från vattenbrynet. Det historiska huset från 1910 erbjuder 94 kvadratmeter boendeyta, uppdelat på fyra rum och kök. Med en god grundstruktur med behov av uppgraderingar, är detta ett hem med potential.

I det mysiga köket finner du en vedspis med bakugn och ett vackert trägolv som ger en varm och inbjudande atmosfär. Sovrummet på entréplanet pryds av en elegant kakelugn, och det rymliga vardagsrummet erbjuder en utsikt ner mot Alviken.

På övervåningen möts du av två charmiga sovrum, varav det ena har en karakteristisk äldre kamin. Den oinredda vinden öppnar upp för fantastiska möjligheter med högt i tak och förtrollande utsikt. Det nyligen renoverade badrummet från 2023 är utrustat med en modern dusch och stilfullt tvättställ. Dessutom finns en separat toalett vid entrén för extra bekvämlighet.

Den generösa tomten bjuder in till lek och socialt umgänge, med gott om plats för framtida trädgårdsprojekt eller utökningar. En extra bonus är den tillhörande längan med äldre lador, som erbjuder gott om förvaringsutrymme och möjligheter att skapa något unikt.

Här finns möjligheten att förvärva en fastighet med bra läge och antingen underhålla och nyttja som sommarboende alternativt lite större renvovering och konvertera till permanentboende.

Kontakta oss nu för att uppleva detta unika erbjudande!


Boarea/biarea
94/51 kvm
Driftkostnad
24 360 kr/år
Tomtarea
2 270 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-03-11

Mäklarhuset Leksand/Rättvik

Denna villa på Lundgattu såldes av oss 2024-03-11. Se alla våra försäljningar i Siljansnäs samt även på Lundgattu.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.