Primula 11

Primula 11

Slutpris

550 000 kr


Strömsbro— Gävle

Primula 11


Slutpris
550 000 kr

Strömsbro— Gävle

Lummig kolonilott med charmigt renoverad stuga!

Välkommen till mysiga Primula 11!

Mitt bland vacker grönska, grusgångar och sommaridyll hittar du denna charmiga kolonistuga belägen i Strömsbro koloniområde.
En renoverad stuga med lummig och blomstrande trädgård för den trädgårdsintresserade samt närhet till Kollobadet vid Testeboån.

Den smakfullt renoverade och välplanerade stugan har plats för mysiga kvällar med familj och vänner. Stugan disponeras mellan de nyrenoverade köket, vardagsrummet samt de väl genomtänkta sovrummet.

Den blomstrande trädgården erbjuder dig möjligheten att plocka helgbuketten utanför dörren och de olika sittplatserna runtom gör att du enkelt kan njuta av sol från morgon till kväll. På tomten finns det charmiga uterummet med matbord och en hammock vilket förlänger kvällen eller varför inte till att läsa en bok medan regnet smattrar mot taket.

I den lummiga trädgården finner du äppelträd, rödvinbärsbuskar, hallon, rabarber, smultron, stora odlingsytor för frilandsodling och många lite ovanligare sorts perenner.

Observera att all lös egendom kommer att lämnas kvar.

Observera att du behöver vara boende i Gävle kommun enligt stadgar för att kunna köpa.

Varmt välkommen att anmäla dig till denna sommaridyll!


Boarea
40 kvm
Arrende
3 500 kr/år
Driftkostnad
2 833 kr/år
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2021-07-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.