Åkerbärsvägen 31 / Sätra / Gävle

Barnvänligt kedjehus!

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea
127 kvm
Avgift
6 722 kr/mån
Rum
5 rum
Såld
2019-10-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Åkerbärsvägen såldes av oss 2019-10-21. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Åkerbärsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sätra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta moderna och fräscha kedjehus med barnvänligt och lugnt läge på Åkerbärsvägen 31. Bostaden har till stora delar renoverats de senaste åren med exempelvis två nya badrum från 2017!

Den perfekta bostaden för barnfamiljen där entréplanets sällskapsrum blir en naturlig samlingsplats med sin generösa yta. Smart planerat kök med gott om förvaring samt utrymme för en väl tilltagen matplats. Fyra sovrum i olika storlekar ger ett rum som passar varje familjemedlem samt två fullstora badrum - ett på varje plan.

Möt solen på båda sidor om bostaden med inbjudande, nybyggda terrasser under tak på både entré- och trädgårdssida. Här bor du med attraktivt läge på lättskött och solig tomt mot ett lugnt skogsparti som ger skön avskildhet. Bekvämt med egen parkering intill huset i garage eller på uppfarten.

Närhet till all tänkbar service som exempelvis hälsocentral, mataffär, skolor och förskola. Inom några minuter når du idrottsområdet Gavlehov med ishockeyarena, fotbollsarena, friidrotts- och sportarena plus travbana.

Det här är en chans för dig som söker ett boende i bra skick där det bara är att flytta in och börja trivas!

Varmt välkommen på visning - anmäl er gärna i förväg!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.