Albackavägen 38

Albackavägen 38

Slutpris

3 600 000 kr


Gävle

Albackavägen 38


Slutpris
3 600 000 kr

Gävle

Välkommen till en modern 5-rumsvilla om 145 kvm - perfekt för barnfamiljen !

Välkommen till en nybyggd enplansvilla om 5 rum och 145 kvm plus dubbelgarage. Ett villa i modernt snitt och i mycket fint skick - perfekt för barnfamiljen!

Villan erbjuder en tilltalande planlösning med tre sovrum & två sällskapsrum för bästa möjligheter till umgänge med familj och vänner. Både vardagsrum och allrum ansluter till generös terrass i skyddat läge med härlig eftermiddags- och kvällssol - sällskapsrummen med stora fönsterpartier ger ett oslagbart ljusinsläpp.

Vitt vinkelbyggt kök i öppen planlösning mot vardagsrum bjuder på mycket god maskinell standard med ugn, induktionshäll, diskho, diskmaskin samt fullstor kyl och frys från Bosch. Ljus hall öppnar upp till husets samtliga rum samt stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp.

Tre sovrum med inbyggda garderober. Stilrent badrum utrustat med wc, dusch, kommod och garderob. Gästtoalett med wc och handfat. Väl tilltagen tvättstuga med groventré - bra arbetsytor och förvaring samt diskho och tvättmaskin. Förberett för kamin i vardagsrum på två ställen. Allrum kan ändras till sovrum nummer 4. Genomgående parkettgolv.

Lättskött trädgård med bärbuskar, fruktträd och planteringslådorsom du enklast når via terrassen . På terrassen finns gott om plats för både matgrupp och möbler för avkoppling - njut av eftermiddags- och kvällssolen med sjöglimt över Sälgsjön! Dubbelgarage med förrådsdel på gården.

Här bor du i ett mysigt område med både permanent- och fritidsboenden. Läget är enastående endast ett stenkast (ca 400 m) från Sälgsjön och den fantastiska naturen.
Endast ca 700 m till busshållplats. Det kan inte bli bättre. Ta med familjen, flyttlasset och flytta in!

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
145/37 kvm
Driftkostnad
41 836 kr/år
Tomtarea
1 210 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-06-10

Mäklarhuset Västerås

Denna villa på Albackavägen såldes av oss 2018-06-10. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Albackavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.