Brunnsgatan 51A / Gävle

Välkommen till en högt belägen Söder-tvåa i hörnläge med balkong invid Brunnsparken !

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
55,5 kvm
Avgift
3 681 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3
Såld
2018-01-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Brunnsgatan såldes av oss 2018-01-18. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Brunnsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunnsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Top-floor med härlig utsikt ! Missa inte tillfället att förvärva en tvåa med balkong högst upp i huset med smart och ljus genomgående planlösning.

Vardagsrum med nylagt golv 2017 och stora fönster i två väderstreck som skapar ljus och rymd. Fräscht kök med bra arbetsytor och plats för matbord, ny diskmaskin november -16. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och fönster med bra ljusinsläpp från söder. Helkaklat och snyggt badrum. Ny tvättmaskin med kombinerad torktumlare från december -16.

Balkongen i väster ger sol hela dagen och härlig utsikt över Vallbacksparken. Invid fastigheten ligger Brunnsparken med lekplats och fina grönytor och med det centrala läget går du endast 350 meter för att hamna på Kungsgatan mitt i stadens centrum.

Välskött förening. Övernattningsrum finns att tillgå.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration