Brynäsgatan 8B / Brynäs / Gävle

Fräsch, välplanerad och trivsam trea med två uteplatser!

Slutpris
1 075 000 kr
Boarea
69 kvm
Avgift
5 007 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-05-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Brynäsgatan såldes av oss 2019-05-10. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Brynäsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brynäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trerummare med trevligt och centralt läge på Brynäsgatan. En fräsch och välplanerad bostad om 69 kvadratmeter med två uteplatser, sociala ytor, härlig atmosfär och fönster i flera väderstreck. Det här är en chans för dig som söker ett boende i bra skick där det bara är att flytta in och börja trivas.

Här välkomnas ni av en inbjudande hall samt ett öppet, välplanerat och fräscht kök med ljusa väggar och ljust golv. Vidare finns här ett rymligt, trivsamt och socialt vardagsrum med gott om plats för soffa och matgrupp. Lägenheten har två sovrum och ett funktionellt badrum som är utrustat med toalett, badkar, tvättmaskin och handfat.
Två uteplatser i olika väderstreck där du kan välja om du vill vila i skuggan eller njuta av kvällssolen.

I månadsavgiften ingår bredband, kabel TV och IP telefoni. Föreningen tillämpar enhetsmätning av el. Via bostadens förening får du bland annat tillgång till övernattningslägenhet, bastu och garage (separat kö).

Här på Brynäs är det verkligen lätt att trivas. Läget på Brynäsgatan är trevligt och nära centrum med Gavleån precis runt knuten. Centralstationen och stortorget ligger endast en kort promenad bort och i området finns gym, matbutiker och restauranger. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.