Femte Tvärgatan 20 / Brynäs / Gävle

Skapa ditt egna drömhem!

Slutpris
1 020 000 kr
Boarea
67.5 kvm
Avgift
2 876 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-04-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Femte Tvärgatan såldes av oss 2020-04-07. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Femte Tvärgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brynäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges ett unikt tillfälle att förvärva en av de omtyckta 2:orna i loftgångarna på Femte Tvärgatan 20. Lägenheten är i dagsläget en oslipad diamant och detta ger dig en optimal möjlighet att skapa ditt egna drömhem!

Lägenheten karaktäriseras av ljusa och trevliga ytor, fint ekparkettgolv i större delen av lägenheten samt en stor potential att skapa ditt egna hem. Två uteplatser bidrar med det lilla extra och ger dig möjlighet att själv välja i vilken utsträckning du vill spendera tid i solen - båda med fantastisk utsikt mot grönskande omgivningar!

Denna lättmöblerade tvåa ligger i en populär förening med låga skulder och en låg månadsavgift på endast 2 876 kr där värme, vatten, el, kabel-tv och bostadsrättstillägg ingår! Dessutom finns hiss i markplan som smidigt tar dig till husets alla våningar (även källarvåning).

För dig som uppskattar att åka kommunalt stannar bussen ett stenkast från lägenheten. Likväl är det närhet till matbutiker, restauranger, apotek och hälsocentral samt att tågstation finns ca 10-15 minuter från bostaden.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Brynäs

Brynäs är ett lugnt område med närhet till naturen samt stadskärnan endast en cykeltur bort. Här är ett perfekt område för både unga som äldre, både lekparker och promenadstråk finns tillgängligt runt kring Brynäs.

Nöje

Cykelavstånd har du nästan överallt, oavsett om du ska in till stan för lite shopping eller om du ska träna på gymmet. Inom Brynäs gränser finns även restauranger och en mängd olika matbutiker nära tillgängligt.

Fritid

För dig som gillar att idrotta så finns en mängd olika möjligheter. Naturreservatet t-udden ligger längre in i Brynäs och bjuder på natur och promenadstråk för er som tycker om motion. Brynäsvallen har det mesta inom idrott, allt från skridskor till fotboll. Gym finns även utplacerade runt om i Brynäs. För er som tycker om paddel-tennis så ligger Gävles största paddelanläggning här.

kommunikation

Här tar du dig lätt fram med cykel eller till fots. För dig som åker kommunalt finns det buss som enkelt tar dig dit du vill. Gång/cykelavstånd till Gävle centrum och centralstation.

familjeliv

För familjen så finns det skolor och dagis nära tillgängligt. Vårdcentralen ligger i centrala delen av Brynäs. För er som vill ta en dag i naturen finns Stenebergsparken där man kan ta med familjen på en minigolf runda och ta en glass eller gunga i lekparken intill.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.