Fjärde Tvärgatan 49

Fjärde Tvärgatan 49

Slutpris

1 275 000 kr


Brynäs— Gävle

Fjärde Tvärgatan 49


Slutpris
1 275 000 kr

Brynäs— Gävle

Välplanerad trea med balkong!

På Fjärde Tvärgatan 49 är nu denna smakfulla trea till salu. Med ett modernt badrum, stort vardagsrum med balkong i västligt läge, två sovrum samt ett fullutrustat kök är detta en bostad som passar de flesta.

På Brynäs bor du i grönskande kvarter och från den härliga balkongen med kvällssol har du en vacker utsikt mot Staffanskyrkan. Här bor du dessutom på bekvämt avstånd till såväl matbutiker, vårdcentral, apotek och gym som förskolor och skola. Till Gävle Centrum är det ca 15 minuters promenad och där erbjuds ett stort urval av restauranger och shopping. Det nya projektet Godisfabriken på Brynäs kommer bidra med en rejäl trivselhöjare för hela stadsdelen.

Gratis parkering längst med gatan!

Varmt välkommen att Anmäla dig på visning!
* Obs. Mäklarhusets visningsstrategi är nu ytterligare förbättrad där alla visningar förbokas med begränsat antal besökare per visningslott. Med hjälp av modern teknik erbjuder vi även individuella digitala visningar, VR-visning via internet, bostadsfilmer och digitala prospekt. Och du kan självklart få en helt personlig visning av bostaden på en tid som passar dig bäst!


Boarea
72.5 kvm
Avgift
3 759 kr/mån
Rum
3 rum
Såld
2020-07-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.