Fleminggatan 16a / Södertull / Gävle

Ljus och kvadratsmart 1,5:a på populära Södertull!

Slutpris
850 000 kr
Boarea
40.4 kvm
Avgift
3 395 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fleminggatan såldes av oss 2019-05-01. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Fleminggatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södertull är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna kvadratsmarta 1,5:a på idylliska Södertull! Här bor du i en ljus och högt belägen lägenhet med mysig balkong som erbjuder bästa solläge - perfekt plats att avnjuta kommande vår- och sommardagar på!

Tack vare generös takhöjd och stora fönsterpartier skapas ett genomgående fint ljusinsläpp. Dessutom erbjuder bostaden bra förvaringsmöjligheter.

Föreningen erbjuder en rad bekvämligheter såsom cykelrum, tvättstuga, snickarbod, solarium och bastu för de boende. I månadsavgiften om 3395 kronor ingår kabel-tv, vatten, värme och bostadsrättstillägg. Det här är en trevlig förening med god ekonomi! I brf´s lägenhetsförteckning är lägenheten registrerad som en 1:a - vi har valt att rubricera lägenheten som en 1,5:a.

Vill du ha en lägenhet som erbjuder idylliska omgivningar och direkt närhet till butiker och restauranger - då är Fleminggatan 16a den perfekta bostaden för dig!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.