Fredriksdalsvägen 4A / Gävle

Slutpris
860 000 kr
Boarea
58 kvm
Avgift
3 259 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2015-02-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fredriksdalsvägen såldes av oss 2015-02-02. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Fredriksdalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fredriksdalsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att förvärva en tvåa med stor potential och generösa utrymmen belägen i omtyckta villastaden! Genuina, vackra parkettgolv och bra planlösning ger dig möjlighet att sätta egen prägel på denna lägenhet som är i behov av viss förnyelse. Toppläge precis vid högskolan!

Stort och trivsamt kök med matplats samt platsbyggda garderober och överskåp med spegeldörrar. Vardagsrum med gedigen fiskbensparkett och balkong mot sydvästligt läge och utsikt mot gräsmatta och högskoleområdet. Sovrum med parkettgolv och stor klädkammare. Badrum med dusch, kakel och klinker. Hall med två platsbyggda garderober.
Visningar planeras i mitten av januari.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.