Fredriksdalsvägen 4C / Centralt/Villastaden / Gävle

Slutpris
625 000 kr
Boarea
41 kvm
Avgift
2 512 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2015-02-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fredriksdalsvägen såldes av oss 2015-02-23. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Fredriksdalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt/Villastaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Smart boende i populära Villastaden med toppläge invid högskoleområdet! Rymlig etta med potential. Stort kök med utrymme för matplats eller att omdisponera till sovalkov med två garderober. Badrum med dusch. Rum med utsikt mot gården och högskoleområdet som ligger precis bakom. Rymlig klädkammare med dubbeldörrar i hall.

Kajsa Barkholt Nord Ansvarig mäklare
Kajsa Barkholt Nord
Ansvarig mäklare
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.