Gustavsgatan 6

Gustavsgatan 6

Slutpris

2 000 000 kr


Söder / Vallbacken— Gävle

Gustavsgatan 6


Slutpris
2 000 000 kr

Söder / Vallbacken— Gävle

Fantastisk rofylld och klassisk 3-rumslägenhet om hela 88 kvm !

Välkommen till en rofylld och välrenoverad 3-rumslägenhet om hela 88 kvm i gavelläge i en klassisk 20-talsfastighet belägen vid skärningen mellan Söder & Vallbacken - bara att flytta in !

Lägenheten är stilmässigt väl sammanhållen och karaktäriseras av ljus och rymd med takhöjd om 2,65 meter och höga fönster i 3 väderstreck. Och såklart hittar vi många tidstypiska detaljer såsom gamla furugolv och stilfull parkett, platsbyggd bokhylla, gammalt kallskafferi, maffiga element, djupa fönsternischer och väggpaneler.

Bostaden erbjuder på 88 kvm ett ljust och öppet vardagsrum med platsbyggd bokylla samt exklusiv & stilfull parkett. Köket är helt nybyggt med matplats och sittbänk vid fönster, gammalt skafferi och bra maskiner. VIdare 2 sovrum - ett större och ett mindre vilket kan användas som dressing room eller barnkammare - alternativs slås ihop till ett större master bedroom. Helkaklat badrum med vägghängd WC, tvättställskommod samt både badkar och fast takdusch - allt i modernt men klassiskt grafiskt snitt - plus golvvärme & tvättmaskin. Möblerbar hall med garderober, alkov för dold avhängning och stiliga väggpaneler. Fastigheten är stamrenoverad.

Invid lägenhetens entré ligger en balkong som disponeras gemensamt för boende på väningsplanet Brferbjuder under sommartider en gemensam terrass på innergården med grillplats och sittmöbler.

Parkeringsplats på gården följer lägenheten (420 kr/ månad). Internetuppkoppling ingår i månadsavgift.


Boarea
88 kvm
Avgift
4 852 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-08-23

Mäklarhuset Västerås

Denna lägenhet på Gustavsgatan såldes av oss 2018-08-23. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Gustavsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.