Hantverkargatan 22a / Centralt / Gävle

Rymlig och ljus tvåa med balkong mot innergård, högt i tak och fint ljusinsläpp

Slutpris
1 420 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
4 836 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-04-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hantverkargatan såldes av oss 2019-04-01. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Hantverkargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ta chansen att skapa just ditt drömhem i denna tvåa med balkong belägen i en av Gävles mest attraktiva föreningar, Brf Bogården!

Lägenheten erbjuder generösa ytor med högt i tak och ett härligt flöde av ljus ifrån höga fönster. Balkongen ligger mot den lummiga innergården, en egen oas mitt i Gävle mellan de vackra husen! Här finns stora gräsytor med plats för avkoppling, grillning och umgänge! Lägenheten har ett visst renoveringsbehov, men det är samtidigt en bostad som kan utvecklas till något alldeles unikt.

I huset finns en rymlig hiss och lägenheten har väl tilltagna dörröppningar och få trösklar. Föreningen har föreningslokal, övernattningslägenhet, bastu, motionsrum, vävstuga och snickarverkstad.
Läs gärna mer om föreningen på deras hemsida
http://www.hsb.se/sodra-norrland/brf/bogarden/

Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gävle, centralt

Centrala Gävle pryds utav vackra parker och naturområden, här kan du njuta av en promenad längst med gavleån som rinner genom stan. Centrum bjuder även på ett fantastiskt restaurangutbud samt bra kommunikationsmöjligheter.

Nöje

Här har du ett restaurangtätt område med trevliga uteserveringar under sommartid. Även stort utbud av mysiga cafèer och trevliga barer. Centrum bjuder på två gallerior och affärer längst med hela Drottninggatan, allt du behöver i shoppingväg.

Sport och fritid

Stort utbud av ett flertal gym finns tillgängligt i centrum, här kan du bland annat motionera med utsikt över hela torget. Ett stenkast från stadsstjärnan hittar du boulongerskogen, en fantastiskt grönskade park med lekplatser och motionsspår. Här kan du även få en underbar dag med nära och kära med volleybollspel och bad i galveån. För sportintresserade finns goda möjligheter till sportanläggningar, fotbollsplaner och ishallar är endast en promenad bort. Med endast 10 minuter bort med bil kommer du till Hemlingby, där du har möjlighet till längd och utförsåkning under vintersäsongen. Under sommarhalvåret finns djur och fantastisk natur att njuta av.

Kommunikation

Med 5 minuters promenad tar du dig till Gävles centralstation där det finns goda tågmöjligheter för dig som pendlar. Från rådhuset i centrum finner du bra busskommunikation som tar dig dit du vill. Här tar du dig även enkelt runt med cykel i stora delar av Gävle

Familjeliv

Här finns gott om förskolor kring centrum för dom minsta, och för de äldre barnen finns centralt belägna gymnasieskolor och högstadieskolor. Lekplatser och familjeaktiviteter finns det gott om i centrala Gävle.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.