Hantverkargatan 22a / Centralt / Gävle

Rymlig och ljus tvåa med balkong mot innergård, högt i tak och fint ljusinsläpp

Slutpris
1 420 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
4 836 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-04-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hantverkargatan såldes av oss 2019-04-01. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Hantverkargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ta chansen att skapa just ditt drömhem i denna tvåa med balkong belägen i en av Gävles mest attraktiva föreningar, Brf Bogården!

Lägenheten erbjuder generösa ytor med högt i tak och ett härligt flöde av ljus ifrån höga fönster. Balkongen ligger mot den lummiga innergården, en egen oas mitt i Gävle mellan de vackra husen! Här finns stora gräsytor med plats för avkoppling, grillning och umgänge! Lägenheten har ett visst renoveringsbehov, men det är samtidigt en bostad som kan utvecklas till något alldeles unikt.

I huset finns en rymlig hiss och lägenheten har väl tilltagna dörröppningar och få trösklar. Föreningen har föreningslokal, övernattningslägenhet, bastu, motionsrum, vävstuga och snickarverkstad.
Läs gärna mer om föreningen på deras hemsida
http://www.hsb.se/sodra-norrland/brf/bogarden/

Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration