Hemlingbyvägen 16b / Hemlingby / Gävle

Härligt enplansradhus invid insjö i Hemlingby

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea
78,5 kvm
Avgift
3 392 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-06-28
Bostaden är såld!

Denna radhus på Hemlingbyvägen såldes av oss 2019-06-28. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Hemlingbyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hemlingby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett trivsamt enplansradhus med bästa villakänsla i Hemlingby ! Radhuset erbjuder 3 rum och kök, 2 terrasser i motsatta väderstreck, helkaklat badrum med tvättmaskin, kök med bra maskinstandard, 2 sovrum varav det ena inrett som dressing room samt eget garage i länga,

Radhuset är är stilfullt, välhållet och väldigt trivsamt med bästa vill-bo-känsla. Ett härligt sammanhållet boende med genomgående golv och vita ytskikt i samtliga rum.

I området pratar man om "Hemlingby sjöstad" - en hemlig oas - i direkt anslutning till trädgårdssidans terrass om cirka 60 kvm i skyddat och avskilt läge hittar vi en insjö. Här erbjuds en fin möjlighet till många soltimmar och fina kalas i en skyddad vy mot allmänning och med en överraskande sjöutsikt.

Enastående bra månadsavgift om endast 3.392 kr.

Garage med fjärrstyrd motordriven port i länga ingår i månadsavgiften. Gästparkering och bra möjlighet att köra bil fram till radhusets entré för varutransporter mm. Eget förråd invid entré samt eget vindsförråd.

I härliga Hemlingby bor du med nära till allt - med Centrum inom räckhåll och Hemlingby handelsområde alldeles i närheten och för resor och pendling
cirka 5 minuter till E4 med bil och 10 minuter på cykel till tågstationen. I området trivs både barnamiljer och seniorer.

Föreningen erbjuder träningsmöjligheter i bra utrustat gym, tvättstuga med bästa maskinutrustning, snickarverkstad, cykelrum mm.

Välkommen till en unik pärla i Hemlingby !

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.