Hilleviksvägen 64A

Hilleviksvägen 64A

Slutpris

1 550 000 kr


Hillevik— Gävle

Hilleviksvägen 64A


Slutpris
1 550 000 kr

Hillevik— Gävle

Välkommen till denna lantliga idyll med havsnära läge, endast 15 km från Gävle centrum! Vackert läge med "bullerby-känsla" som erbjuder promenadavstånd till både båthamn och badplats i mysiga Hillevik.

Trivsamt och välskött parhus med friköpt tomt och stora, inbjudande sällskapsytor för hela familjen! Stort, lantligt kök med charmfull, vacker vedspis samt utgång till uteplats med härlig eftermiddagssol. Golvvärme i kök, badrum och hall på nedre plan.

Rymligt vardagsrum som karaktäriseras av den dekorativa öppna spisen och ljusinsläpp från två fönster. Tre sovrum med plats för att göra ett fjärde om så önskas. Lättillgänglig, rymlig tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare samt två badrum.

Bo omgiven av vår vackra natur men ändå med Gävle centrum på lagom avstånd. Otroligt barnvänligt område med skolskjuts som stannar precis invid huset!


Boarea
164 kvm
Driftkostnad
20 794 kr/år
Tomtarea
442 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2015-03-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.