Hillmansgatan 18a / Brynäs / Gävle

Etta med modernt kök och fin utsikt mot grönskande innergård!

Slutpris
900 000 kr
Boarea
35 kvm
Avgift
1 941 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hillmansgatan såldes av oss 2019-07-24. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Hillmansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brynäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu erbjuds en ljus och högt belägen lägenhet med bland annat påkostat kök, harmoniska färgval och inbyggda garderober. Bostaden är kvadratsmart och har fantastisk utsikt mot föreningens grönskande innergård - vilken dessutom möjliggör till trevligt umgänge då både grillplats och sittgrupp finns att nyttja!

Detta är ett optimalt boende för dig som letar efter ditt första boende eller vill ha en trivsam övernattnings- eller studentlägenhet med cirka 10 minuters promenad till Gävle Centralstation.

I månadsavgiften på 1941 kronor ingår vatten, värme, kabel-tv, bostadsrättstillägg och ett väl tilltaget källarförråd. Via förening får du även tillgång till bland annat tvättstuga, cykelrum samt den trevliga och välskötta innergården med grillplats. I direkt närhet till lägenheten finns också matbutiker, restauranger och bra kommunikationer - allt för en enkel vardag!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration