Hillmansgatan 18a / Brynäs / Gävle

Etta med modernt kök och fin utsikt mot grönskande innergård!

Slutpris
900 000 kr
Boarea
35 kvm
Avgift
1 941 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hillmansgatan såldes av oss 2019-07-24. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Hillmansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brynäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu erbjuds en ljus och högt belägen lägenhet med bland annat påkostat kök, harmoniska färgval och inbyggda garderober. Bostaden är kvadratsmart och har fantastisk utsikt mot föreningens grönskande innergård - vilken dessutom möjliggör till trevligt umgänge då både grillplats och sittgrupp finns att nyttja!

Detta är ett optimalt boende för dig som letar efter ditt första boende eller vill ha en trivsam övernattnings- eller studentlägenhet med cirka 10 minuters promenad till Gävle Centralstation.

I månadsavgiften på 1941 kronor ingår vatten, värme, kabel-tv, bostadsrättstillägg och ett väl tilltaget källarförråd. Via förening får du även tillgång till bland annat tvättstuga, cykelrum samt den trevliga och välskötta innergården med grillplats. I direkt närhet till lägenheten finns också matbutiker, restauranger och bra kommunikationer - allt för en enkel vardag!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Brynäs

Brynäs är ett lugnt område med närhet till naturen samt stadskärnan endast en cykeltur bort. Här är ett perfekt område för både unga som äldre, både lekparker och promenadstråk finns tillgängligt runt kring Brynäs.

Nöje

Cykelavstånd har du nästan överallt, oavsett om du ska in till stan för lite shopping eller om du ska träna på gymmet. Inom Brynäs gränser finns även restauranger och en mängd olika matbutiker nära tillgängligt.

Fritid

För dig som gillar att idrotta så finns en mängd olika möjligheter. Naturreservatet t-udden ligger längre in i Brynäs och bjuder på natur och promenadstråk för er som tycker om motion. Brynäsvallen har det mesta inom idrott, allt från skridskor till fotboll. Gym finns även utplacerade runt om i Brynäs. För er som tycker om paddel-tennis så ligger Gävles största paddelanläggning här.

kommunikation

Här tar du dig lätt fram med cykel eller till fots. För dig som åker kommunalt finns det buss som enkelt tar dig dit du vill. Gång/cykelavstånd till Gävle centrum och centralstation.

familjeliv

För familjen så finns det skolor och dagis nära tillgängligt. Vårdcentralen ligger i centrala delen av Brynäs. För er som vill ta en dag i naturen finns Stenebergsparken där man kan ta med familjen på en minigolf runda och ta en glass eller gunga i lekparken intill.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.