Holmsundsvägen 13D / Bomhus / Gävle

Ett radhus med allt och lite till!

Slutpris
2 310 000 kr
Boarea
112 kvm
Driftkostnad
37 000 kr/år
Tomtarea
195 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-02-24
Bostaden är såld!

Denna radhus på Holmsundsvägen såldes av oss 2020-02-24. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Holmsundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bomhus är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finner du ett radhus beläget längst natursköna och populära Holmsundsvägen. En välvårdad bostad med tre väl tilltagna sovrum, ett rymligt vardagsrum och två stora badrum. Radhuset är fördelat på två plan utan en källare. Ett ovanligt välplanerat radhus med en nedervåning för att underhålla gästerna och en ovanvåning för familjen. Lägg därtill en trevlig tomt, garage, samt att bostaden fick en stor uppfräschning 2019 och ni har ett radhus att trivas i. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Bomhus

I Bomhus hittar du ett brett utbud av olika boenden och aktiviteter. Här bor du med havet som granne och du finner även Gävles största småbåtshamn, Fliskär, havsbadet Vårvik och fiskeläget Sikvik. Här bor du 5 km från centrum och har samtidigt närheten till naturen.

Nöje

I Bomhus centrum finns bl.a. hälsocentral, apotek och folktandvård. Med de bra bussförbindelser som finns till och från Bomhus är du nere i centrala Gävle på 20 min och där finns ett stort restaurang utbud för dig som vill avnjuta en trevlig middag eller varför inte göra ett besök på bion.

Fritid

I Bomhus finns det ett stort utbud av aktiviteter, du finner bland annat Skidbacke med lift, egen simhall och utbyggda idrottsanläggningar. För barnfamiljerna så finns det i flera av bostadsområdena tillgång till pulkabackar och för dig som gillar motion så hittar du motionsspår i Rudsjön.

Kommunikation

Det finns täta bussförbindelser med avgångar var 10:e minut dagtid med X-trafiks busslinje och för din som föredrar att cykla eller ta en promenad så finns gång- och cykelbanor som sträcker sig in till stadskärnan.

Familjeliv

Bomhus är ett familjevänligt område med fler olika alternativ för familjeaktiviteter så som badhus och skidåkning. I närområdet finns det i dag 3 st skolor som täcker årskurserna F-9.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.