Kittelvägen 7c / Bomhus / Gävle

Familjevänligt radhus!

Slutpris
1 425 000 kr
Boarea
109.5 kvm
Avgift
4 990 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-07-02
Bostaden är såld!

Denna radhus på Kittelvägen såldes av oss 2020-07-02. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Kittelvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bomhus är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu erbjuds ett familjevänligt bostadsrättsradhus i Bomhus som disponeras i två plan. Två lättskötta grönytor ger möjlighet för många timmars lek och bus, och för er som uppskattar promenader i lummiga omgivningar finns gångvägen i direkt anslutning till bostaden.

Entréplan består av en avlång hall som ansluter till alla rum på entréplanet. Stort vardagsrum och kök samt tvättstuga, badrum och ett mindre sovrum finns även att tillgå. Övre plan är fördelat på två rymliga sovrum, varav ett med anslutning till stor inglasad balkong. På övre plan finns även ett badrum, klädkammare och hall. Här erbjuds en fantastisk möjlighet att sätta sin egen prägel då bostaden har visst behov av renovering.

I BRF Solvagnen bor du i trygga kvarter med många bekvämligheter inom kort avstånd. För barnfamiljen finns närmaste förskola ca 250 m från bostaden och 3 skolor som täcker årskurserna F-9. Tack vare goda bussförbindelser tar du dig smidigt till Gävle centrum på ca 20 minuter.

Varmt välkommen att Anmälda dig på visning!
* Obs. Mäklarhusets visningsstrategi är nu ytterligare förbättrad där alla visningar förbokas med begränsat antal besökare per visningslott. Med hjälp av modern teknik erbjuder vi även individuella digitala visningar, VR-visning via internet, bostadsfilmer och digitala prospekt. Och du kan såklart få en helt personlig visning av bostaden på en tid som passar dig bäst!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Bomhus

I Bomhus hittar du ett brett utbud av olika boenden och aktiviteter. Här bor du med havet som granne och du finner även Gävles största småbåtshamn, Fliskär, havsbadet Vårvik och fiskeläget Sikvik. Här bor du 5 km från centrum och har samtidigt närheten till naturen.

Nöje

I Bomhus centrum finns bl.a. hälsocentral, apotek och folktandvård. Med de bra bussförbindelser som finns till och från Bomhus är du nere i centrala Gävle på 20 min och där finns ett stort restaurang utbud för dig som vill avnjuta en trevlig middag eller varför inte göra ett besök på bion.

Fritid

I Bomhus finns det ett stort utbud av aktiviteter, du finner bland annat Skidbacke med lift, egen simhall och utbyggda idrottsanläggningar. För barnfamiljerna så finns det i flera av bostadsområdena tillgång till pulkabackar och för dig som gillar motion så hittar du motionsspår i Rudsjön.

Kommunikation

Det finns täta bussförbindelser med avgångar var 10:e minut dagtid med X-trafiks busslinje och för din som föredrar att cykla eller ta en promenad så finns gång- och cykelbanor som sträcker sig in till stadskärnan.

Familjeliv

Bomhus är ett familjevänligt område med fler olika alternativ för familjeaktiviteter så som badhus och skidåkning. I närområdet finns det i dag 3 st skolor som täcker årskurserna F-9.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.