Kittelvägen 7c

Kittelvägen 7c

Slutpris

1 425 000 kr


Bomhus— Gävle

Kittelvägen 7c


Slutpris
1 425 000 kr

Bomhus— Gävle

Familjevänligt radhus!

Nu erbjuds ett familjevänligt bostadsrättsradhus i Bomhus som disponeras i två plan. Två lättskötta grönytor ger möjlighet för många timmars lek och bus, och för er som uppskattar promenader i lummiga omgivningar finns gångvägen i direkt anslutning till bostaden.

Entréplan består av en avlång hall som ansluter till alla rum på entréplanet. Stort vardagsrum och kök samt tvättstuga, badrum och ett mindre sovrum finns även att tillgå. Övre plan är fördelat på två rymliga sovrum, varav ett med anslutning till stor inglasad balkong. På övre plan finns även ett badrum, klädkammare och hall. Här erbjuds en fantastisk möjlighet att sätta sin egen prägel då bostaden har visst behov av renovering.

I BRF Solvagnen bor du i trygga kvarter med många bekvämligheter inom kort avstånd. För barnfamiljen finns närmaste förskola ca 250 m från bostaden och 3 skolor som täcker årskurserna F-9. Tack vare goda bussförbindelser tar du dig smidigt till Gävle centrum på ca 20 minuter.

Varmt välkommen att Anmälda dig på visning!
* Obs. Mäklarhusets visningsstrategi är nu ytterligare förbättrad där alla visningar förbokas med begränsat antal besökare per visningslott. Med hjälp av modern teknik erbjuder vi även individuella digitala visningar, VR-visning via internet, bostadsfilmer och digitala prospekt. Och du kan såklart få en helt personlig visning av bostaden på en tid som passar dig bäst!


Boarea
109.5 kvm
Avgift
4 990 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-07-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.