Krusbärsvägen 25 B / Gävle

Välkommen till ett inbjudande parhus i två plan i natursköna Sätra!

Slutpris
1 420 000 kr
Boarea
109 kvm
Avgift
5 925 kr/mån
Rum
4 rum
Såld
2017-08-18
Bostaden är såld!

Denna parhus på Krusbärsvägen såldes av oss 2017-08-18. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Krusbärsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Krusbärsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett härligt uppdaterat parhus med nyrenoverat badrum, modernt kök, 3 sovrum, eget garage och privat gräsmatta med stor terass - perfekt för barnfamiljen!

Entréplan med välplanerade och öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Anslutning till solig terass och fina gröna ytor från vardagsrum. Sovrum eller arbetsrum invid vardagsrummet samt nybyggt badrum från 2015/2016 utrustat med djungeldusch, handdukstork samt tvättmaskin & torktumlare i dold platsbyggd montering. Stilrent kök med matplats för 4-6 personer.

Övre plan med två sovrum, walk-in-closet och badrum.

Trädgårdssida med stor terass i härligt solläge med plats för både matplats och solstolar. Egen gräsmatta som vetter vidare mot allmänningens grönområde och fotbollsplan. Entrésida med fristående förråd, liten gräsmatta och fin växtlighet.

Garage med elektrisk fjärrstyrd portöppning ingår i månadsavgiften och ligger endast ca 50 m från bostaden.

Närhet till lekplatser och fina cykelvägar till Sätra centrum som har ett utbud av mataffärer, idrottsanläggningar, hälsocentral och vacker natur med motionsspår. Bra kommunikationer och cykelväg in till Gävle.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn