Månskensgatan 6 E

Månskensgatan 6 E

Slutpris

2 230 000 kr


Andersberg— Gävle

Månskensgatan 6 E


Slutpris
2 230 000 kr

Andersberg— Gävle

Trivsamt och fint radhus i barnvänligt område!

Trivsamt och väldisponerat radhus i två plan med bra standard, både uteplats och terrass samt en bra månadsavgift. Perfekt för barnfamiljen!

Välkomna till ett smart planerat radhus. Entréplan som umgängesplan med stort & modernt kök i fint snitt, helkaklat badrum med golvvärme, väl tilltaget vardagsrum med anslutning till härlig uteplats, tvättstuga samt två praktiska klädkammare. Familjeplan en trappa upp, med helkaklat badrum med golvvärme samt tre sovrum i olika storlekar ger ett rum som passar varje familjemedlem. Ansluter även till den mysiga terrassen!

Notera att i månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband, bostadsrättstillägg och garage!

Barnvänligt & trevligt område med lekplatser på området och närhet till skola, förskola, bussar och till Hemlingby Köpcentrum samt Hemlingby fritidsområde! Polstjärnan är en attraktiv förening med väl underhållna byggnader och grönområden. Ekonomin är god och årsavgiften en av de lägsta bland HSB-föreningar i Gävle. Bra pendlarläge!

Välkommen på visning!


Boarea
106 kvm
Avgift
3 989 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-06-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.