Norra Kungsgatan 27 / Gävle

En bostad med allt och lite till!

Slutpris
1 350 000 kr
Boarea
39 kvm
Avgift
1 658 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2019-10-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norra Kungsgatan såldes av oss 2019-10-28. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Norra Kungsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Kungsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till den här trevliga bostaden som genomgick en totalrenovering 2014. Stilsäkert helkaklat badrum med golvvärme, en öppen social planlösning, ett påkostat kök från Ballingslöv och fina materialval . Lägg därtill en mysig innergård och hiss från markplan och ni har en bostad att trivas i. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.