Norrbågen 45C / Sätra / Gävle

Slutpris
1 100 000 kr
Boarea
82.5 kvm
Avgift
3 008 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-08-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norrbågen såldes av oss 2020-08-05. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Norrbågen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sätra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med närhet till hälsocentral, vacker natur, motionsspår, fina cykelvägar och bra med kommunikationer till Gävle centrum finner du den välvårdade bostaden. I de populära låghusen kan du avnjuta en rogivande utsikt från balkongen i den välplanerade lägenheten. Lägg därtill ett stilsäkert kök samt ett badrum som genomgick en totalrenovering 2015 och du har en bostad att bo och trivas i. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sätra

Här finns allt från radhus till lägenheter, med närhet till grönområden och gång- och cykelvägar. Sätra har allt från stort idrottsutbud med en nybyggd idrottsskola till ett av Gävles campusområden.

Nöje

Sätra har en stor fritidsgård mitt i centrum där barn och ungdomar är välkomna. För hockeyintresserade finns Brynäs hemmaarena nära belägen samt GIF:s hemmaplan för fotbollsintresserade.

Fritid

Här bor du i närhet av elljusspår med möjlighet för både sommar och vintermotion. På Gavlehov hittar du Gävles nybyggda multiarena för friidrott, innebandy och övriga sportaktiviteter. Här har du bland annat tillgång till Brynäs IF:s hockeymatcher och fotboll på Gefle IF:s nybyggda fotbollsarena.

Kommunikation

Här tar du dig lätt fram med cykel eller till fots. För dig som åker kommunalt finns bra bussförbindelser som enkelt tar dig dit du ska. Här har du många fina cykelvägar som leder dig till stadens centrum och sjukhus.

Familjeliv

Sätra Centrum som ligger i hjärtat av stadsdelen, erbjuder mataffär, apotek, frisör, restaurang m.m. Här hittar du allt till högstadieskolan Prolympia till ett flertal förskolor. samt ett stort campusområde för dig som studerar på högskolan.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.