Nygatan 35 / Gävle

Stilfull citylägenhet - moderniserat sekelskifte !

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
3 430 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 trappa upp
Såld
2019-03-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nygatan såldes av oss 2019-03-21. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Nygatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nygatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en stillfull & smart citylägenhet som inbjuder till en modern och urban livsstil ! Ta en titt på Nygatan 35 - en en moderniserad & ombyggd sekelskifteslägenhet om hela 68 kvm (plus sovloft om ca 6 kvm) belägen ett stenkast från Stortorget och i bästa pendlarläge.

Lägenhetens 2,5 rum karaktäriseras av ljus & rymd med härliga attribut såsom närmare 4 meter takhöjd, många stora & höga fönster i 3 väderstreck och balkong med vy mot City & Nygatan. Bostaden erbjuder många fina detaljer och smarta lösningar - tex stort sovloft för dubbelsäng som trollar fram ett extra rum, helkaklat duschrum med dold tvättmaskin & torktumlare samt walk-in-closet med glasdörr för finaste kläd- & skoförvaring.

En perfekt bostad för dej som vill bo intill stadens puls - uppskattar du restaurangliv, bra shopping, mötesplatser som caféer & gym så har du kommit rätt. Promenadavstånd för dej som jobbar i City - pendlar du till Stockholm/Arlanda/Uppsala så har du järnvägen några få minuter bort.

Välkommen att boka visningstid !

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration