Persbackavändan 10c

Persbackavändan 10c

Slutpris

2 050 000 kr


Persbacka— Gävle

Persbackavändan 10c


Slutpris
2 050 000 kr

Persbacka— Gävle

Lägenhet om 81 kvm i markplan invid Persbacka Gård

Äntligen en 4-rummare om hela 81 kvm i markplan i Hilleområdet till salu ! Välkommen till en markplanslägenhet i Brf Persbacka Gård - Bostaden uppfördes 2015 i det uppskattade konceptet Bo Klok och är fortfarande i ett mycket bra skick.

Lägenheten disponeras med 3 sovrum plus kök & matplats & vardagsrum i öppen modern planlösning och anslutning till altan under tak. Köket i bästa skick och med ljusa luckor och full maskinell utrustning - 2 st kombinerade kyl&frysar, diskmaskin, varmluftsungn och induktionshäll.

Såklart ett generöst badrum som rymmer tvättställskommod, WC, duschplats med vikbara väggar samt både tvättmaskin och torktumlare - dessutom gott om utrymme för förvaring. Intill hallen och badrummet erbjuds en stor klädkammare med bra förvaringsmöjligheter för både kläder och annat. Alla 3 sovrummen erbjuder garderober.

I Brf har många av de boende valt att ta bort väggen mellan sovrum 1 och vardagsrummet för att utöka bostadens sällskapsytor. Vilket är möjligt även på 10C.

Bredband via fiber från Gavle Energi och TV via Cantab ingår i månadsavgiften.

Visningar är planerade till första halvan av januari - men anmäl gärna ditt intresse för visning och köp, till mäklaren redan nu.


Boarea
81 kvm
Avgift
4 278 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2024-01-17

Mäklarhuset Västerås

Denna lägenhet på Persbackavändan såldes av oss 2024-01-17. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Persbackavändan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.