Södra Åsvägen 33

Södra Åsvägen 33

Slutpris

3 250 000 kr


Gävle

Södra Åsvägen 33


Slutpris
3 250 000 kr

Gävle

Generös villa på friköpt tomt med dubbelgarage på åsen i Hille !

Välkommen till Hille - ta chansen att förvärva en härlig och välhållen villa på återvändsgata på åsen. Villan erbjuder generösa umgängesytor, 3 sovrum, bra klädvård & förvaring samt stora utvecklingsbara ytor i två plan med 179 kvm boarea + 99 kvm biarea som idag till största del är inrett som bostadsyta. Integrerat dubbelgarage med fjärrstyrda portar.

Entreplan erbjuder fantastiska möjligheter till umgänge i vardagsrum om mer än 60 kvm samt stort parallellkök. Hall med gäst-WC.

Souterrängplanet med 3 sovrum - master bedroom med öppen spis och anslutning till terrass under tak. Därtill gillestuga som enkelt kan ändras till tonårsrum, lekrum eller träningsrum som exempel. Badrum med bastu, dusch relaxrum - separat WC. Klädvårdsrum med tvätmaskin & torktumlare samt dressingrom med utmärkt garderobslösning.

Friköpt tomt. Bra utemiljöer i olika vädersträck - 15 meter balkong, terrass under tak samt stensatt terrass i skyddat läge invid villans entré.

Välkommen på visning !


Boarea/biarea
179/99 kvm
Driftkostnad
41 150 kr/år
Tomtarea
723 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-06-22

Mäklarhuset Västerås

Denna villa på Södra Åsvägen såldes av oss 2017-06-22. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Södra Åsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.