Södra Kungsgatan 55A / Söder/Södertull / Gävle

Modern och nyproducerad tvåa med balkong mot innergård !

Slutpris
1 725 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
2 630 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-07-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Södra Kungsgatan såldes av oss 2018-07-31. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Södra Kungsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söder/Södertull är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ta chansen att i god tid förvärva en modern och stilfull nyproducerad tvåa med balkong mot innergård i nya Brf Runstenen. Fantastisk möjlighet att bo med låg avgift och med hög standard i en förening som kommer att bli något utöver det vanliga! inflyttning i slutet av augusti.

Lägenheten erbjuder smakfulla materialval och bra utrustning - köket är utrustat med kyl/frys, induktionshäll, ugn, fläkt, diskmaskin och mikrovågsugn. Och såklart erbjuds både parkettgolv och helkaklat badrum.

Kvarteret präglas av en modern bostadsmiljö som erbjuder en unik och miljömässig karaktär. Bostäderna genomsyras på flera sätt av både hållbarhet och nytänkadehållbarhet, och med det centrala läget finns närhet till stadens puls men de boende har ändå tillgång till en egen oas med en stor gemensam innergård och en stor takterrass.

Takterrassen om 300 kvm med utekök, pergola, inglasat uterum, växthus, solplatser, bänkar och bord är ett exempel på nytänkade. Förutom all växtlighet erbjuds en hänförande utsikt i alla väderstreck. Här kan flera grupper och enskilda vistas samtidigt då det finns gott om plats både för större sällskap och avskildhet. Den södra delen av taket täckt av solceller – som förser byggnaden med el - hållbarhet på bästa vis. På den gemensamma innergården finns odlingslotter till uthyrning för de boende i bostadsrätterna - som att bo på landet
.
I källaren erbjuds de boende att hyra garageplatser för 1200 kr/månad. Vid önskemål om laddningsstationer för elbilar kommer även detta att installeras i garaget.

Basutbud TV från GavleNet ingår i bostadsrätten. Bredband, telefoni och ev. fler TV-kanaler tecknas separat. Fibernät från GavleNet. Till lägenheten hör ett förråd.

Läs gärna mer på föreningens hemsida: http://runstenen.se/se-din-lagenhet

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration