Södra kungsgatan 18 B / Söder / Gävle

Stilren 1:a med bra avgift och kanonläge på Söder!

Slutpris
860 000 kr
Boarea
25 kvm
Avgift
1 339 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-07-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Södra Kungsgatan såldes av oss 2020-07-02. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Södra Kungsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söder är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har du möjlighet att förvärva en superfin 1:a på mycket populär gata med låg avgift i välskött och omtyckt förening med förmåner utöver det vanliga!

Lägenheten är ljus & fräsch, har ett fantastiskt ljusinsläpp, genomgående fina ytskikt, helkaklat badrum, smart garderobslösning och perfekt läge mitt i hjärtat av Söder. Kök med köks-ö för sociala sammanhang. Närhet till både Centralstationen, shopping i Centrum, Högskola och Söders nöjesliv med restauranger gör detta till ett perfekt boende för såväl pendlare, studenter samt som första boende! Det finns även möjlighet till att direkt få garageplats vid inflytt för bara 365 kr/mån.

Möjlighet till snabbt tillträde finns!

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Söder

Längst med söderbacken hittar du en mängd olika restauranger och caféer att välja bland. Här kan du även sitta på uteserveringarna från morgon till kväll och njuta av den härliga söder-pulsen! För dig som gillar träning finns ett flertal gym att välja bland samt närhet till småbutiker och mataffärer.

Nöje

Längst hela Söder finns ett stort utbud av restauranger, barer och caféer - här finns någonting som passar alla! Du kan avnjuta en härlig middag i solen, eller varför inte sätta dig på en av sportbarerna för att se ditt lag spela. Under sensommaren förvandlas Söder till en nöjespark med karuseller och artister vilket gör det till en perfekt aktivitet oavsett ålder.

Fritid

Ett flertal gym är etablerade längst söderbacken och för dig som gillar motion finns det även goda möjligheter till fotbollsplaner och motionsspår inom rimligt avstånd.

Kommunikation

Från Söder tar du till lätt till Gävles övriga stadsdelar. För dig som åker kommunalt finns ett flertal bussar som enkelt tar dig dit du vill och för den som föredrar att gå eller cykla är det både cykel- och gångavstånd till Gävle centrum samt Gävle Centralstation. Du tar dig lätt fram med cykel längst hela söder.

Familjeliv

Ett stort utbud finns av skolor för både stora som små erbjuds på Söder. Allt från gymnasieskolor till förskolor finns samt cykelavstånd till Gävle högskola. Under vinterhalvåret kan hela familjen njuta av Gävles stolthet - Gävlebocken, som pryder Slottstorget.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.