Södra Stapeltorgsgatan 28b / Söder / Gävle

Stora tvåa med inglasad balkong och låg månadsavgift!

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea
53,5 kvm
Avgift
2 527 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Södra Stapeltorgsgatan såldes av oss 2019-11-13. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Södra Stapeltorgsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söder är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp i huset med en vacker utsikt över takåsarna finner vi den här ljusa bostaden. Här bor ni på attraktiva Söder med en ultimat planlösning och inglasad balkong. I vardagsrummet finns plats för både soffgrupp och matsalsbord och köket har öppen planlösning. Bra förening med låg månadsavgift med gångavstånd från Gävle centrum . Nära till matbutiker, affärer och restauranger på Söder och centrum. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Gävle, centralt

Centrala Gävle pryds utav vackra parker och naturområden, här kan du njuta av en promenad längst med gavleån som rinner genom stan. Centrum bjuder även på ett fantastiskt restaurangutbud samt bra kommunikationsmöjligheter.

Nöje

Här har du ett restaurangtätt område med trevliga uteserveringar under sommartid. Även stort utbud av mysiga cafèer och trevliga barer. Centrum bjuder på två gallerior och affärer längst med hela Drottninggatan, allt du behöver i shoppingväg.

Sport och fritid

Stort utbud av ett flertal gym finns tillgängligt i centrum, här kan du bland annat motionera med utsikt över hela torget. Ett stenkast från stadsstjärnan hittar du boulongerskogen, en fantastiskt grönskade park med lekplatser och motionsspår. Här kan du även få en underbar dag med nära och kära med volleybollspel och bad i galveån. För sportintresserade finns goda möjligheter till sportanläggningar, fotbollsplaner och ishallar är endast en promenad bort. Med endast 10 minuter bort med bil kommer du till Hemlingby, där du har möjlighet till längd och utförsåkning under vintersäsongen. Under sommarhalvåret finns djur och fantastisk natur att njuta av.

Kommunikation

Med 5 minuters promenad tar du dig till Gävles centralstation där det finns goda tågmöjligheter för dig som pendlar. Från rådhuset i centrum finner du bra busskommunikation som tar dig dit du vill. Här tar du dig även enkelt runt med cykel i stora delar av Gävle

Familjeliv

Här finns gott om förskolor kring centrum för dom minsta, och för de äldre barnen finns centralt belägna gymnasieskolor och högstadieskolor. Lekplatser och familjeaktiviteter finns det gott om i centrala Gävle.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.