Sök Meny
Såld

Gävle - Centralt / Staketgatan 16

Modern tvåa med hög standard!

Välkommen till denna moderna och ljusa två i hög standard! Här bor du med perfekt, centralt läge mellan Boulognerskogen och stortorget!

Lägenheten erbjuder en enhetlig känsla med genomgående moderna och smakfulla materialval. Snyggt kök från 2016 i ljusa färger med diskmaskin. Rymligt vardagsrum med plats för både matplats och soffgrupp ger plats för många att umgås i ljus och öppen miljö. Fransk balkong mot föreningens innergård i söderläge. Kaklat badrum i stilrena färger. Här är det bara att flytta in!

Omtyckt, lugnt och centralt läge nära stortorget, restauranger och nöjesliv samtidigt som den grönskande Boulognerskogen med tillhörande stadsbadet breder ut sig en kort promenad bort.

Varmt välkommen!

Sponsrade länkar
Gävle / Centralt
Staketgatan 16
Slutpris: 1 400 000 kr
Boarea: 50,5 kvm
Avgift: 3 055 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 4 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-02-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gävleborg / Gävle / Staketgatan
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.