Sök Meny
Såld

Gävle - Centralt / Staketgatan 16

Modern tvåa med hög standard!

Välkommen till denna moderna och ljusa två i hög standard! Här bor du med perfekt, centralt läge mellan Boulognerskogen och stortorget!

Lägenheten erbjuder en enhetlig känsla med genomgående moderna och smakfulla materialval. Snyggt kök från 2016 i ljusa färger med diskmaskin. Rymligt vardagsrum med plats för både matplats och soffgrupp ger plats för många att umgås i ljus och öppen miljö. Fransk balkong mot föreningens innergård i söderläge. Kaklat badrum i stilrena färger. Här är det bara att flytta in!

Omtyckt, lugnt och centralt läge nära stortorget, restauranger och nöjesliv samtidigt som den grönskande Boulognerskogen med tillhörande stadsbadet breder ut sig en kort promenad bort.

Varmt välkommen!

Sponsrade länkar
Gävle / Centralt
Staketgatan 16
Slutpris: 1 400 000 kr
Boarea: 50,5 kvm
Avgift: 3 055 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 4 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-02-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Gävleborg / Gävle / Staketgatan