Timmermansgatan 18A / Gävle

Välrenoverad södertvåa med balkong och bästa närhet till nöjen och shopping !

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea
59 kvm
Avgift
3 318 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2018-01-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Timmermansgatan såldes av oss 2018-01-18. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Timmermansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Timmermansgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en välrenoverad och generös södertvåa om hela 59 kvm med genomgående planlösning och balkong i soligt läge på söder.

Lägenheten är på senare år genomgående renoverad och uppdaterad till ett modernt snitt - ta en titt på det nybyggda köket med matplats för 6-8 personer, bra maskinstandard och en mödosamt framskrapad tegelvägg. Och dessutom - ett stilfullt vitt helkaklat badrum med ny inredning, generöst vardagsrum som ansluter till balkong med bra solläge samt sovrum med 2 platsbyggda garderober med skjutdörrar. Med fönster i i två väderstreck och ljusa väggar i samtliga rum ger lägenheten ett genomgående ljust intryck.

Timmermansgatan 18 är belägen i lugna och tysta kvarter - men ändå med absolut närhet till Söders fina nöjesutbud och shopping i centrum. Brunnsparken med fina grönytor ligger bara ett par kvarter bort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration