Topasvägen 17e

Topasvägen 17e

Slutpris

1 425 000 kr


Bomhus— Gävle

Topasvägen 17e


Slutpris
1 425 000 kr

Bomhus— Gävle

Tvåa med egen trädgårdssida!

Välkommen till denna fantastiska 2:a i markplan i trivsamma Bomhus! Här erbjuds en ljus lägenhet på 67,5 kvm fördelat på 2 rum och kök. Detta är den perfekta bostaden för dig som vill njuta av det bekväma lägenhetslivet samtidigt som du får en touch av villalivet! Lägenheten är utrustad med ett modernt kök, ett ljust vardagsrum med anslutning till inglasat uterum som i sin tur ansluter till härlig terrass och den härliga trädgårdssidan.

Luta dig tillbaka i de gröna omgivningarna eller spendera härliga sommarkvällar i den inglasade uterummet. Oavsett vad kommer du kunna njuta till fullo i denna härliga bostad. Tack vare sina öppna ytor, fräscha ytskikt och de fantastiska ytorna utomhus är detta ett unikt boende som tilltalar de flesta!

På Topasvägen 17e är du en del utav bostadsrättsföreningen Topasen och dess fantastiska villaliknande område. Föreningen tillhandahåller en välordnad tvättstuga, bastu, kvarterslokal och solarium. Närhet till matbutik (Ica plus) med postutlämning, även pizzeria och kiosk finns i närheten. Busshållplats finns inom gångavstånd och i närheten av bostadsområdet finns fina grönområde samt närhet till skog och mark.

Garage i länga ingår i månadsavgiften!

Varmt välkommen att anmäla dig på visning!


Boarea
67.5 kvm
Avgift
3 779 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2020-07-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.