Västra vägen 24A / Centralt/ Väster / GÄVLE

Charmig 2,5:a med högt i tak och balkong med utsikt mot Boulognerskogen!

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea
61 kvm
Avgift
3 112 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-02-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Västra Vägen såldes av oss 2018-02-04. Se alla våra försäljningar i GÄVLE samt även på Västra Vägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt/ Väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en charmig 2,5:a med bra avgift i populärt område med högt i tak, eldstad och balkong med utsikt mot Boulognerskogen!

Välplanerad lägenhet med härligt flöde av ljus från fönster i två väderstreck. Stort vardagsrum med originalparkett, eldstad och anslutning till balkong med utsikt mot härliga Boulognerskogen. Helkaklat badrum, sällskapsrum/kontor som kan nyttjas som sovrum, charmigt kök samt sovrum som erbjuder god förvaring i fyra garderober & klädkammare.

Attraktivt och centralt läge, här bor du nära både stadsliv och natursköna grönområden med gångavstånd till Gävle Högskola, Boulognerskogen, Gävle centrum, sjukhuset samt direkt anslutning till allmänna kommunikationer och matvaruaffär.

Lägenheten är i bostadsrättsföreningens lägenhetsförteckning registrerad som en 2:a men vi har valt att rubricera den som en 2,5:a.

Möjlighet till snabbt tillträde finns!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration