Gävlevägen 66c / Centrum / Sandviken

Välkommen till 52 nyrenoverade kvm med oslagbart läge i centrala Sandviken!

Slutpris
400 000 kr
Referensnummer
36 944
Boarea
52 kvm
Avgift
3 452 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-10-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gävlevägen såldes av oss 2014-10-28. Se alla våra försäljningar i Sandviken samt även på Gävlevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en smakfullt renoverad lägenhet om 52 kvm med oslagbart läge i centrala Sandviken!

Bostaden är väldisponerad med tre rum och kök där ett av rummen med fördel kan användas som arbetsrum eller extra sovrum. Det tredje rummet byggdes till år 2014 och lägenheten kan enkelt återställas till ursprunglig planlösning om två rum och kök när så önskas.

Genomgående nyrenoverade ytskikt och väl tilltagen takhöjd skapar rymd och trivsel. Stora fönster i samtliga rum bjuder på ett behagligt ljusinsläpp och från balkongen kan ni i eftermiddagssolen njuta av höstens härliga färger. Badrummet är helkaklat 2013 och håller hög standard med bland annat tvättmaskin. Lägenheten erbjuder gott om förvaring i form av flertalet garderober.

Det centrala läget ger absolut närhet till bra shopping, mataffärer, restauranger samt skola, dagis och goda kommunikationer. För den som längtar efter naturen ligger det populära promenadstråket Hälsans stig bara minuter bort!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.