Valhallavägen 21 C / Centralt / Sandviken

Stor central 2:a i attraktivt läge med balkong i bästa solläge!

Slutpris
665 000 kr
Boarea
69 kvm
Avgift
4 936 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-10-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Valhallavägen såldes av oss 2017-10-30. Se alla våra försäljningar i Sandviken samt även på Valhallavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en stor och fin 2:a med balkong i bästa solläge med centralt och attraktivt läge i Sandviken.

Lägenheten är väldisponerad och har genomgående bra standard och omfattar ett nyrenoverat kök i modernt snitt från 2017, stilrent helkaklat badrum med tvättmaskin från föreningens stamrust 2015, stor walk-in-closet, vardagsrum med anslutning till balkong i bästa solläge samt ett stort sovrum med fyra garderober. Genomgående planlösning med fönster i två väderstreck ger härligt flöde av ljus. Hushållsel ingår i månadsavgiften via enhetsmätning - vilket innebär att inget elabonnemang krävs! Även bostadsrättstillägg ingår i avgiften!

Bra kommunikationsmöjligheter och närhet till bl.a. Centrum, Stadsparken och Parkbadet gör detta till ett attraktivt läge i centrala Sandviken.

Möjlighet till snabbt tillträde finns!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration