Radarvägen 16 B

Radarvägen 16 B

Slutpris

1 675 000 kr


Fårösund - Norra Gotland— Fårösund— Gotland

Radarvägen 16 B


Slutpris
1 675 000 kr

Fårösund - Norra Gotland— Fårösund— Gotland

Modern bostadsrätt nära havet!

Tillfälle att förvärva lägenhet/er på Radarvägen vid Kronhaga strand i Fårösund.
Bostadsrätt om 3 rum och kök i fint skick på det övre våningsplanet samt en lägenhet på nedre botten är också till försäljning vilket möjliggör att det går att förvärva båda lägenheter och göra om till en större lägenhet eller som ett generationsboende. Lägenheten på bottenvåningen är 65 kvm med kök och vardagsrum i öppen planlösning och med utgång till större altan och stor gräsyta utanför. Ett större sovrum med utgång till innergård samt ett mindre sovrum med två garderober. Platsbyggda linneskåp och städskåp i hallen.
Fräscht duschrum med kaklade väggar och klinkergolv samt tvättstapel med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har genomgående ljusgrått klinkergolv med golvvärme i samtliga rum.

Den övre lägenheten har samma planlösning men där garderoben är placerad i det större sovrummet samt i hallen, där finns också platsbyggda linneskåp och städskåp. Kök och vardagsrum leder ut till en stor balkong om 17 kvm som har utsikt ut mot norra gattet och sundets fantastiska solnedgångar.
Lägenheten har parkettgolv överallt och radiatorer i rummen.
Till lägenhet hör ett förråd som har gjorts om till extra sovrum, detta rum är ca 6 kvm och är isolerat och har Gotländsk Norrvange stengolv, där står nu en 120 cm bred säng sängbord och TV skärm. Mkt bra när man behöver lite mer rum för tonåringar och extra gäster. Så denna lägenhet har totalt 4 rum och kök.
Det finns även en mindre altan i anslutning till entrén, även den med utsikt mot sundet.

Förråd (gästrum) i markplan och i anslutning till lägenheten finns också plats för 2 bilar.

Lägenheterna ligger lite längre ner på Radarvägen, lite enskilt och lugnt läge, närmre skogen och dess natur och djurliv.
Ett bekvämt boende med närhet till norra Gotlands karga natur, livsmedelsbutik, restauranger samt flertalet fritidsaktiviteter. Föreningen har del i gemensam brygga, vedeldad bastu samt ett galleri med möjlighet att ställa ut tavlor och verk.


Boarea
65 kvm
Avgift
2 923 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2022-02-03

Mäklarhuset Gotland

Denna lägenhet på Radarvägen såldes av oss 2022-02-03. Se alla våra försäljningar i Fårösund samt även på Radarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.