Garde Frindarve 162

Garde Frindarve 162

Slutpris

3 500 000 kr


Stånga— Gotland

Garde Frindarve 162


Slutpris
3 500 000 kr

Stånga— Gotland

Charmigt kalkstenshus med anor från 1700-talet

Charmigt kalkstenshus med anor från 1723, även kallat Kronohemmet på en mycket vacker och uppväxt trädgårds- och naturtomt en bra bit ifrån stora vägen. Mangårdsbyggnaden är bevarad med all charm som vackra trägolv, djupa fönsternischer, kakelugnar och en inredd ateljé. Från den enkla stentrappan välkomnas du in till köket med detaljer som vackra trädörrar, skafferi och vedspis. Stora ljusa rum som ger intryck från förr. På den nyligen renoverade övervåningen finner du en ateljé eller varför inte använda det som skrivarstuga. Duschrum med duschkabin, toalett och tvättställ. Fastigheten har kommunalt vatten, nytt eget 3-kammaravlopp med gemensam infiltration samt finns fiber indraget.

Huset är beläget i Garda på sydöstra Gotland och ligger avskiljt med en stor och lummig trädgård om 2 032 m² med plats för både lek och egen odling. Här du har nära till både havet och vacker natur.


Boarea/biarea
ca 154/150 kvm
Driftkostnad
26 418 kr/år
Tomtarea
2 032 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-05-07

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Garde Frindarve såldes av oss 2020-05-07. Se alla våra försäljningar i Stånga samt även på Garde Frindarve.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.