Broväg 6 A

Broväg 6 A

Slutpris

1 850 000 kr


Visby-Norr— Visby— Gotland

Broväg 6 A


Slutpris
1 850 000 kr

Visby-Norr— Visby— Gotland

3:a med havsutsikt i omtyckt område i norra Visby.

Välkommen till Broväg 6 A och denna charmiga lägenhet med väldisponerade ytor. Du möts av en välkomnade och rymlig hall som tar dig vidare till det trevliga vardagsrummet med parkettgolv och utgång till balkong åt väster med havsutsikt. Köket har gott om skåputrymme och matplats intill fönster. De båda sovrummen har två garderober vardera som utgör bra förvaring. Vackert bevarade fönsterbänkar i marmor i samtliga rum.

Gemensam bilfri innergård med grönytor, lekplats och skyddad uteplats med grillmöjligheter. Stabil och väl fungerande bostadsrättsförening. Broväg har ett utmärkt läge med det mesta i serviceväg inom promenadavstånd så som skola, förskola, matbutik, vårdcentral och rackethall. Här har du även bekvämt gångavstånd till Östercentrum, innerstaden samt fina strövområden längs med Ringmuren i Nordergravar, Galgberget och den långa strandpromenaden.


Boarea
80 kvm
Avgift
4 941 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-28

Mäklarhuset Gotland

Denna lägenhet på Broväg såldes av oss 2019-03-28. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Broväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.