Follingbo Norrbys 333 / Follingbo - Visby Närområde / Visby / Gotland

Kedjehus i Follingbo!

Slutpris
1 420 000 kr
Boarea/biarea
101/60 kvm
Driftkostnad
35 559 kr/år
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-08-07
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Follingbo Norrbys såldes av oss 2018-08-07. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Follingbo Norrbys

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Follingbo - Visby Närområde är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett bekvämt boende i 1,5-planshus med källare om en boarea 101 m² fördelat på 4 rum och kök varav 3 sovrum på övervåningen samt biarea om 60 m².

Bottenvåningen har en rymlig hall med plats för avhängning. Kök med vit skåpinredning i anslutning till ett ljust vardagsrum med plats för både matgrupp och sällskapsdel. Från vardagsrummet når man en härlig uteplats i söder läge och vidare finns ett badrum. Övervåningen har tre sovrum. I källaren finns både förråd, pannrum och garage. Vattenburen värme via elpanna och värmepump. Fiber finns. Gemensamt vatten och avlopp för hela Tallbacken.

Trädgårdstomt om 1 284 m² med både träd och buskar samt lekstuga och sandlåda för dom små.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn