Hallandsgatan 6

Hallandsgatan 6

Slutpris

5 200 000 kr


Visby - Söder— Visby— Gotland

Hallandsgatan 6


Slutpris
5 200 000 kr

Visby - Söder— Visby— Gotland

Villa med uthyrningsdel i Visby med lugnt och barnvänligt läge

För dig som söker ett rymligt och optimalt planerat boende med lugnt och barnvänligt läge hälsar vi välkommen till Hallandsgatan 6!
Denna enplansvilla med källare som renoverats smakfullt och modernt erbjuder ett bekvämt boende med väl utnyttjade kvadratmeter. Entréplanet rymmer ett ljust och trevligt kök med matplats, ett rymligt vardagsrum med plats för både soffa, större matgrupp och braskamin, tre sovrum och ett fräscht helkaklat badrum. Hela bostaden karaktäriseras av ljusa materialval, fina ytskikt och genomtänkta lösningar, helt enkelt ett boende där det bara är att flytta in och börja trivas i!

I källaren finns även en funktionell tvättstuga, duschrum, samt två mindre sovrum/sovalkover varav det ena nyttjas som walk in closet samt en "svit" bestående av ett stort sovrum med öppen spis. I källarplanet finns även en liten lägenhet om 20 m² med separat ingång och eget duschrum som lämpar sig för uthyrning eller tonårsboende.

Längsmed husets gavel och del av långsidan löper en stor trälagd altan, delvis med pergola, där det ryms möblering i både öster- och söderläge. Den lättskötta trädgårdstomten består av gräsmatta, fruktträd så som plommon-, äppel- och körsbärsträd, grusade gångar samt vacker kalkstensflis mellan det fristående garaget och huset.

Värnhemsområdet i södra Visby är ett idealiskt område för barnfamiljer med sitt lugna och omtyckta läge med närhet till förskola, skola, livsmedelsbutik och idrottsanläggning.


Boarea/biarea
96/95 kvm
Driftkostnad
43 491 kr/år
Tomtarea
630 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2021-09-03

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Hallandsgatan såldes av oss 2021-09-03. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Hallandsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.