Sören Norrbysgatan 13 A / Visby - Södercentrum / Visby / Gotland

Sekelskiftsinspirerad vindslägenhet!

Slutpris
1 585 000 kr
Boarea
42 kvm
Avgift
2 753 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sören Norrbysgatan såldes av oss 2019-07-30. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Sören Norrbysgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Södercentrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna sekelskiftsinspirerade vindslägenhet med trivsam takhöjd och fint ljusinsläpp via flertal fönster. Här bor du med ett lugnt och centralt läge med gångavstånd till Visby innerstad, 200 meter till Söderport samt 400 meter till Visbyhamn.

Välplanerad och yteffektiv enrumslägenhet om 42 m². Rymligt vardagsrum med sovalkov och många möbleringsmöjligheter. Separat kök med matplats invid fönster och ett välutrustat kök med vit köksinredning samt nyare kyl/frys. Badrum med kaklade väggar och genomgående bra förvaringsmöjligheter i lägenheten.

Till lägenheten hör egen parkeringsplats i garage och ett förråd. Två stycken gemensamma tvättstugor. Här bor du i en stabil och välskött förening.

Varmt välkommen till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration