S:t Hansgatan 25 C - R411 / Visby Innerstad / Visby / Gotland / Nyproduktion

Visby Innerstad

Slutpris
1 600 000 kr
Referensnummer
160 132
Boarea
50 kvm
Avgift
2 875 kr/mån
Driftkostnad
400 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Såld
2014-05-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på S:t Hansgatan 25 C - R411 såldes av oss 2014-05-24. Se alla våra försäljningar i Visby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby Innerstad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mitt i Visby Innerstad finns denna 1,5 rok med kök och vardagsrum i öppen planlösning och bra möbleringsmöjligheter. Här finns det möjlighet att köpa som juridisk person.

Boarea 50 m² fördelat på 1,5 rum och kök

Modern bostadsrätt i hög standard och trevlig planlösning med bland annat öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt många fönster. Sovrum i speciell planlösning. Badrum och separat duschrum med klinkergolv och golvvärme samt kaklade väggar. Egna tvättmaskin och torktumlare.

Givitvis finns det hiss i huset samt förråd och tvättstuga i källaren. Bilen har vi plats för eftersom det finns p-plats för 600 kr i föreningen.

Välkomna till Visby Innerstad och bo i en av PEAB:s nya bostadsrätter. Bostadsrätter i fastigheter med historiska anor inom kvarteren Rådhuset.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.