Väskinde Lummelundsväg 300 / Brissund - Visby Närområde / Visby / Gotland

Stor villa och uthyrningsdel

Boarea/biarea
171/128 kvm
Tomtarea
4 208 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Väskinde Lummelundsväg såldes av oss 2019-10-22. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Väskinde Lummelundsväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brissund - Visby Närområde är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig fastighet ca 10 km från Visby med ett bostadshus och en ekonomibyggnad med en lägenhet om 4 rok samt hobbyrum och garage.

Bostadshuset har en boarea om 171 m² som är fördelat på 5 rum och kök varav 3 sovrum. Huset är tillbyggt i tre omgångar 1986, 1991 och 2012. Ursprungshuset är från 1940. Huset är tilläggsisolerat, har ny fasad samt nytt plåttak från 2001. Kök med matplats för 6-8 personer. Stort vardagsrum med matrum/lekrum i anslutning. Övervåning med hall/allrum och sovrum samt utgång till stor takterrass om ca 30 m². Badrum med klinkergolv och golvvärme samt kaklade väggar.

Ekonomibyggnad med garage, hobbyrum, förråd och en lägenhet om 4 rum och kök. Bra parkeringsmöjligheter via garage, flera olika carportar och uppgrusad infart.

Stor och uppväxt trädgårdstomt om 4 208 m² med inhängt trädgårdsland och hönshus.

Kommunalt vatten och avlopp samt fiber finns på fastigheten.

Fastigheten har ett lugnt läge och berörs ej av Lummelundsväg på grund av den lilla träddungen mot vägen. Även nära ner till badstranden vid Brissund.

Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Väte Roma Barlingbo Vänge Ljugarn Klintehamn

Mellersta Gotland med både kultur, sandstränder, raukar och shopping. Du finner bla orten Roma med sin ruin av en romansk 1200-talskyrka som var sommar blir till en friluftsteater. Romateatern är en populär tillställning som lockar både skådespelare och en bred publik till sina föreställningar. Vidare mot Ljugarn så finner du öns äldsta badort med en härlig sandstrand, idylliska hus och småvägar, restauranger mm. På andra sidan finner du Klintehamn, där du bla kan ta båten till Karlsöarna.

..

..

..

..

..

..

..

..

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.