Västerhejde Lunds västra 20

Västerhejde Lunds västra 20

Slutpris

2 600 000 kr


Västerhejde - Visby närområde— Visby— Gotland

Västerhejde Lunds västra 20


Slutpris
2 600 000 kr

Västerhejde - Visby närområde— Visby— Gotland

Rymlig enplansvilla

Välkommen till denna rymliga enplansvilla på uppvuxen stor trädgårdstomt med fruktträd och möjlighet till egna odlingar. Insynsskyddad trädgårdstomt med baksida i bästa solläge. Rymligt vardagsrum med trägolv som bjuder på generösa sällskapsytor samt öppen spis med insats. Från vardagsrummet tar man sig till den väl tilltagna altanen i söderläge som delvis ligger under tak och har många soltimmar och vy över trädgården.

Huvudentré med klinkergolv, plats för avhängning och intill en mindre toalett. Kök med stor matplats invid fönster mot trädgården. Helkaklat fint badrum med både bubbelbadkar och dusch. I västra delen av huset ligger en inre hall/bibliotek och tre sovrum varav ett även har som en kontorsdel med öppen spis. Samtliga sovrum har garderob. Fd köket som idag används som förråd är möjligt att inreda till ytterligare sovrum. Alla klinkergolv har elgolvvärme.

Trädgård med fruktträd, odlingar och öppen gräsyta som passar bra för utomhusaktiviteter. Fastigheten är lugnt belägen med närhet till skola, fotbollplan och golfbana. Bra bussförbindelser till Visby, cykelbana och endast ca 10 minuter med bil.


Boarea
176 kvm
Driftkostnad
36 819 kr/år
Tomtarea
1 985 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-02-08

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Västerhejde Lunds Västra såldes av oss 2018-02-08. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Västerhejde Lunds Västra.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.