Vibble Starks Väg 26

Vibble Starks Väg 26

Slutpris

3 420 000 kr


Västerhejde - Visby Närområde— Visby— Gotland

Vibble Starks Väg 26


Slutpris
3 420 000 kr

Västerhejde - Visby Närområde— Visby— Gotland

Renoverad villa näst längst ner på återvändsgata!

Välkomna till denna praktiska och mycket bra planerade 1,5-plansvillan med källare näst längst ner på återvändsgata i mycket barnvänligt villa område i Vibble med närhet till förskola, livsmedelsaffär och grönområden.

Boarea om 131 m² fördelat på 6 rum och kök varav 4 sovrum plus biarea om 80 m² med 2 rum, gillestuga, förråd och tvättstuga. Bottenvåning med fint och nyare kök med matplats för 4-6 personer och i anslutning till ljust vardagsrum med utgång till baksidan och trälagd altan. Två sovrum på bottenvåningen samt badrum med badkar. Övervåning med 2 sovrum med garderober och klädkammare samt allrum och duschrum med toalett. Källare med gillestuga, tvättstuga, gästrum i källaren samt förråd och pannrum. Toalett på varje plan.

Fastigheten är belägen i mycket barnvänligt villaområde med grönområde och lekplats samt på återvändsgata. Lättskött trädgårdstomt om 701 m² mot allmänning på baksidan. Asfalterad / grusad infart med plats för flera bilar samt garage med plats för 1 bil.


Boarea/biarea
131/80 kvm
Driftkostnad
31 685 kr/år
Tomtarea
702 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-06-05

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Vibble Starks Väg såldes av oss 2017-06-05. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Vibble Starks Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.