Davids Väg 7 / Åsa - Gårda Brygga / Åsa / Kungsbacka

Åsa - Gårda Brygga

Slutpris
1 750 000 kr
Referensnummer
164 863
Tomtarea
1 163 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Såld
2014-04-25
Bostaden är såld!

Denna tomt på Davids Väg 7 såldes av oss 2014-04-25. Se alla våra försäljningar i Åsa

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åsa - Gårda Brygga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med utsikt över åkrar och ängar ligger denna tomt, ca. 800 m från Gårda Bryggas havsbad och båthamn med seglarskola, simskola och sommarkiosk. Tomten om 1.163 kvm är plan och lättbebyggd. Kommunalt VA är betalt. På tomten finns en byggnad, f.d. garage/stall med rum på ö.v. samt utestall alt. carport. Tomten ligger utomplans. Skolbuss finns ca. 400 m bort. Byggrätten medger 200 kvm yttermått, 4,5 m till takfot samt 7,5 m till nock. Av de 200 kvm kan 40 kvm vara komplementbyggnad. I Åsa stannar sedan i december ett pendeltåg mellan Halmstad o Göteborg. Se hallandstrafik.se

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.