Nancys Promenad 12 / Åsa - Kläppa / Åsa / Kungsbacka

Åsa - Kläppa

Slutpris
4 310 000 kr
Boarea/biarea
183/116 kvm
Driftkostnad
30 412 kr/år
Tomtarea
829 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Såld
2015-02-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Nancys Promenad såldes av oss 2015-02-19. Se alla våra försäljningar i Åsa samt även på Nancys Promenad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åsa - Kläppa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här med pendelstationen inom gångavstånd och med högt utsiktsläge finns 1½-plans villa om 183 kvm med soutterängdel om 116 kvm byggd 2004. Husets rejäla ytor passar utmärkt för umgänge. Här finns 4 sovrum, vardagsrum i vinkel med utgång till altan med sydvästläge. Kök o matplats i en enhet samt helkaklat bad.
Övre plan med master beedroom med egen dusch och klk. Ett underbart allrum med vid utsikt över åker o äng mot Kungsbackafjorden. Soutterängdelen är oinredd, så här är det fritt fram för fantasin. Idag garage för 2 bilar samt en skateboardramp och rejäla förrådsytor. Tomten om 829 kvm gränsar mot grönområde. Fiber kommer anslutas under våren.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.