Stockrosvägen 2 / Åsa - Gårda Brygga / Åsa / Kungsbacka

Åsa - Gårda Brygga

Slutpris
1 350 000 kr
Referensnummer
152 281
Tomtarea
1 203 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Såld
2014-05-07
Bostaden är såld!

Denna tomt på Stockrosvägen 2 såldes av oss 2014-05-07. Se alla våra försäljningar i Åsa

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åsa - Gårda Brygga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Gårda Brygga området med närheten ca. 800 m fårn bad och hamn finns plan lättbyggd tomt om 1.203 kvm belägen i ett villa/sommarstugeområde. I Gårda Brygga finns seglarskola, simskola samt sommarkiosk. Skolbuss finns ca. 400 m bort. Byggrätten medger 200 kvm yttermått, 4,5 m till takfot samt 7,5 m till nock. Av de 200 kvm kan 40 kvm vara komplementbyggnad. I Åsa stannar sedan i december ett pendeltåg mellan Halmstad o Göteborg. Se hallandstrafik.se

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.