Ormvråksvägen 3 / Falkagård / Falkenberg

Unik 2:a med balkong, nära centrum!

Slutpris
430 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
5 345 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2019-08-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ormvråksvägen såldes av oss 2019-08-22. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Ormvråksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Falkagård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På cykelavstånd från Falkenbergs centrum ligger denna utstickande 2:a på Falkagård. Planlösningen är genomtänkt och inredningen är unik, här har säljaren verkligen gått utanför boxen utan att tappa känslan för trivsel. Lägenheten bjuder på sovrum, mysigt kök och vardagsrum med utgång till balkong. Dessutom finns här bra förvaring med både garderober i sovrummet och klädkammare i hallen.

Falkagård bjuder förutom på korta avstånd till alla nödvändiga servicepunkter, även på närhet till natur och härliga promenadstråk i Stafsinge och Arvidstorp.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Falkagård

Familjärt område nära både centrum och natur där det både finns hyreslägenheter och bostadsrätter.

Familjeliv

På Falkagård ligger förskolan Solhagens förskola och i intilliggande områden finns ytterligare förskolor. Man har även nära till F-9 skolorna Skogstorpsskolan och Tångaskolan och i centrum ligger Falkenbergs gymnasieskola. Barnfamiljerna i området är många och här blandas kulturer från hela världen.

Nära mycket

På ett par minuter når man Falkenbergs centrala delar med cykel. På vägen passerar man även Lokstallarnas handelsområde med bl.a. ICA-butik, Team Sportia, apotek och systembolag. Man har även nära till Smedjeholmens handelsområde med Fynda som största dragplåster. Samtidigt som handel och centrum är nära så ligger även Falkenbergs landsbygd inom räckhåll. Både fina skogspartier med härliga promenadstråk och mysiga landsvägar med milsvid utsikt i form av åkermark och ängar.

Ett liv i rörelse

Förutom närheten till fina promenad- & löprundor så härstammar även fotbollsföreningen FC Falkgård från området. På cykelavstånd når man flera gym, fotbollsplaner och idrottshallar.

Kommunikation

Från Falkagård går det kontinuerligt bussar och via cykelväg tar man sig smidigt hela vägen till Falkenbergs station. Här bor man nära det mesta! Bild: HN.se

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.