Sommarlustvägen 9 / Stafsinge Strand / Falkenberg

Slutpris
1 825 000 kr
Referensnummer
134 954
Boarea
50 kvm
Driftkostnad
11 688 kr/år
Tomtarea
85 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan med inredd vind
Såld
2014-05-23
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Sommarlustvägen 9 såldes av oss 2014-05-23. Se alla våra försäljningar i Falkenberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stafsinge Strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett fantastiskt läge på populära Stafsinge Strand finner du detta mycket välskötta och trivsamma fritidshus. Ca 50 välplanerade kvadratmetrar rymmer allrum, helkaklat badrum med tvättmöjligheter, kök från 2010, vardagsrum, sovrum samt ytterligare ett sovrum på ovanvåningen varifrån man har en härlig havsutsikt. En stor insynsskyddad träaltan i västerläge förgyller sommardagarna. Säljaren har lagt mycket tid och kärlek på olika växter, stensättningar och kryddträdgård. Här finns allt! Närhet till havet och närhet in till stan, allt samlat i ett lättskött och bekymmersfritt boende! Välkommen till härliga Stafsinge Strand!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.